torsdag 11 oktober 2007

Modeglamor i Shanghai i december

Visst är det alltid extra trevligt att avnjuta sitt morgonkaffe medan man läser tidningen? Det är precis som om det smakar bättre när man har någonting att roa ögonen med? För min del är det Shanghai Dailys nätupplaga som ackompanjerar morgonkaffet och i morse kunde jag till min glädje läsa att ”China Fashion Awards” kommer att hållas i Shanghai den 9 december.

Det årliga galapartyt kommer att hållas i Pudongs expocenter som är beläget i östra Shanghai. Som vanligt är förväntningarna för höga, inte minst med tanke på att Valentino har lovat att han ska dyka upp. (Och därmed göra sitt första besök någonsin i fastlandskina).

Tillställningen kommer tveklöst att locka alla stora kinesiska stjärnor, skådisar och musiker till Shanghai vilket alltid är spännanda. De flesta kinesiska stjärnor håller väldigt låg profil så det är alltid kul att se dem i rampljuset. Enligt traditioner ska man också utse landets bäst klädda. Förra året var det den kinesiska skådisen Fan Bingbing och Hongkong popstjärnan Yumiko Cheng som kammade hem titlarna. Personligen är jag mer förtjust i Fan Bingbings stil. Vad tycker ni?

Fan Bingbing

Yumiko Cheng

Inga kommentarer: