onsdag 17 oktober 2007

Stella McCartney öppnar i Shanghai


Ja, äntligen!!! Stella McCartney har nu öppnat sin första butik i Shanghai! Belägen i en av stadens lyxigaste shoppinggallerior ”Plaza 66” förväntas den 300 m2 butiken att vinna Shanghais shoppinghjärtan. Shanghai är bara det första stoppet; under kommande 18 månader planerar Stella McCartney att öppna ytterligare 10 butiker i Asien. Jag har ännu inte hunnit besöka butiken, men tro mig, det kommer att ske inom en snar framtid!


Till helgen ska jag besöka Beijing. Tar nattåget dit på fredag och hoppar på ytterligare ett nattåg hem på söndag. Så det blir bara en 2-dagars snabbvisit. Men tänkte kolla in vilka förändringar staden genomgår (rent modemässigt) nu när OS snart stundar. Ser också fram emot att spendera lite tid i Beijing utan att (halvt) svettas ihjäl. Mina tidigare Beijingvisiter har nämligen alltid infalligt under sommarmånaderna och då är det precis som överallt i Kina: så varmt att man inte har lust med att göra något annat än att sippra bubbelte i skuggan.


Den här klänningen har redan blivit en hit i stan. Alla tycks vara på jakt efter den. Bilder från Stella McCartneys höst/vinter 2007/2008.

1 kommentar:

Anonym sa...

Måste man ju kolla in.